Backcountry Trekking Sumava

6-daagse Backcountry trekking in de Tsjechische Sumava

De prachtige hoogvlaktes van de Sumava lenen zich heel goed voor een meerdaagse BC trektocht. Het landschap lijkt erg op Scandinavië.
Alleen is de bestemming veel dichter bij huis en i.p.v. hutten overnacht je in pensions en hotels. Je skiet alleen met een dagrugzak om, want wij vervoeren je bagage naar de volgende accommodatie. De reis is minder ‘spartaans’ dan de reizen in het 'hoge Noorden' en daarom zeer geschikt als opstap voor meerdaagse BC-tochten.  

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.

Reisdatum:

10-02-2019 t/m 17-02-2019

Maximaal aantal deelnemers:

10
Zwaarte conditie
Comfort & Luxe
Avontuur

Reisbeschrijving

Meer informatie volgt binnenkort

Iedereen heeft zijn voorkeur wat betreft verblijf en dus zijn er meerdere opties waaruit je kan kiezen. Je reist op basis van eigen vervoer naar de bestemming.
Boeken gaat heel simpel en in 7 eenvoudige stappen. De basis is het programma en daarna kies je uit de opties: materiaal, extra's en verblijf.
Je wilt op je eigen tempo langlaufen. Daarom kies je uit de niveaugroepen groen, blauw, rood en zwart. Bij elke reis geven we aan welke niveaus er zijn. Zo weet je of de reis bij je past.
We verhuren alle benodigde materialen voor langlauf- en buiten de sporen reizen. De Vasa Shop is niet voor niets dé langlaufspecialist van de Lage Landen! Bij het boeken van de reis, boek je de benodigde set er eenvoudig bij.

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.