MTB-reizen voor groepen

mtb reizen voor groepen clubs bedrijven maatwerk


Op zoek naar een avontuurlijk, uitdagend en gezellig MTB-uitje?

Verleg je grenzen met Vasa Sport. Rijd met je MTB-club, bedrijf, vriendengroep, triathlon-club, sportclub, vereniging of wat voor groep dan ook een lang weekend trails in België, Luxemburg of Duitsland. Leef je uit op een meerdaagse tocht bij de Mont Blanc. Leer en geniet tijdens een trainingsweek in het MTB-paradijs Livigno. Streep de TransAlp van je bucketlist af. Wat jullie als groep ook willen, wij van Vasa Sport maken jullie MTB-avontuur mogelijk.


Zorgeloos mountainbiken

Vasa Sport kan jullie groep helpen bij het organiseren van elk MTB-uitje in binnen- en buitenland. Jullie de benen, wij regelen een zorgeloze MTB-reis, inclusief gebied, routes, gids, GPS-routes, vervoer, bagagetransport, hotels, mecanicien, enzovoorts. Jullie gaan op pad met ervaren gidsen die oog hebben voor vaardigheden en techniek. 
Alles wat jullie zelf willen doen en regelen, is prima, dat scheelt in de kosten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld zonder gids en met onze GPS-routes de trails rijden. Of zelf voor het vervoer zorgen. Speciale wensen, uitdagingen, dromen? Wat ons betreft komen ze uit. Wij helpen jullie graag met:

MTB-maatwerk >>


Vertel ons je wensen

We maken graag speciaal voor jouw groep een passend voorstel om een onvergetelijke MTB-reis te beleven:

Geef wensen door >>