Vasa Sport Partners & Suppliers

Fietswinkelpartners

Je eigen fiets moet tip top in orde zijn om een TransAlp of Giro te doorstaan. De Vasa Sport fietswinkelpartners weten waaraan een fiets moet voldoen en kunnen jouw fiets uitstekend TransAlp klaar maken.
Vanaf 2011 heeft Vasa Sport geen fietsen meer in de verhuur. Bij verschillende fietswinkelpartners kun je een goede fiets huren. Hieronder vind je de lijst van fietswinkelpartners die onderhoud, advies en/of verhuur kunnen verzorgen:

Next Level Biking

http://www.nextlevelbiking.nl/

Woon je in de buurt van Coevorden? Breng dan eens een bezoekje aan de fietswinkel Next Level Biking van onze MTB gids Robert. Als gids kan hij je alles vertellen over wat voor materiaal geschikt is voor een reis.


Bikes 4 You

fietswinkel

Bikes4You is een speciaalzaak in Emmen. Ze verkopen en onderhouden racefietsen en mountainbikes in diverse prijsklasses.


De Pedaleur

fietswinkel

Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem heeft een zeer uitgebreid assortiment racefietsen, mountainbikes, sportieve fietsen en accessoires zowel voor dames als voor heren.


Kolkman Zijdewind

fietswinkel

Kolkman Zijdewind (Noord-Holland) bied je twee etages fietsplezier!


Rijwielpaleis Bilthoven

fietswinkel

Fietsspeciaalzaak in het midden van het land.

 

Suppliers

Ghost

Fiets Ghost

Ghost Bikes is een gerenommeerd Duits merk dat mountainbikes en racefietsen van de hoogste kwaliteit maakt. Ghost Bikes loopt voorop door de nieuwste technieken en beste materialen. Het gamma van Ghost Bikes bevat zowel instap modellen voor race en mtb als ook high end modellen waarmee Sabine Spitz Olympisch kampioen werd.

 

Adidas Eyewear

Adidas fietsbril

Vanaf 2012 is Adidas de partner voor sportbrillen. De reisleiders zullen jullie rond zien rijden met de Evil Eye Pro.

Evil eye serie van adidas eyewear is al meer dan tien jaar een vertrouwde naam voor sportprofessionals en enthousiaste sporters, die staat voor innovatie en functionaliteit. Adidas eyewear introduceerde in 2011 de nieuwe evil eye halfrim pro: een veelzijdig model met half montuur, geschikt voor uiteenlopende sporten, zoals biking, outdoor en snowboarden.

 

Bikeshoe4U

fietschoenen

Bikeshoe4U biedt een aantrekkelijke korting voor de deelnemers aan de Vasa Sport fietsreizen. Ook veel gidsen rijden straks met de schoenen geleverd door Bikeshoe4u.
Eigenaar Daan Kruithof neemt zelf deel aan de Vasa fietsreizen. Hij weet dus precies wat nodig is om optimaal te presteren en te genieten van de reis.

''Wij zijn voor 100% gericht op fietsschoenen en toebehoren. Fietsschoenen, pedalen, overschoenen, en fietssokken dat is onze specialiteit daarin onderscheiden wij ons. Door het juiste advies en het verlenen van service streven wij er naar dé fietsschoenspecialist van Nederland te zijn.

Wij beschikken over een winkel die meerdere dagen geopend is en waar u altijd op afspraak terecht kan voor advies op maat. Ook kunt u terecht voor:
• Het passen van schoenen
• Het monteren van de schoenplaatjes
• Het juiste advies over pedalen
• Het passen van sokken
• En het passen van overschoenen

Voor vragen en advies kunt u gerust contact met ons opnemen of kom langs in onze winkel.''

 

Climbbybike.com

hoogteprofielen racefiets

Climbbybike levert Vasa sport de hoogteprofielen van de cols bij racefietsreizen. Climbbybike voegt in de vorm van advertenties specifieke informatie voor actieve fietsfanaten toe aan haar pagina's om de website te ondersteunen. Naast input van gebruikers (niet-commerciële profielen aangemaakt door fietsfanaten van overal ter wereld), maakt climbbybike.com gebruik van topografisce mappen, satelliet informatie en commerciële profielen. kijk op www.climbbybike.com voor meer informatie.