Vasa Sport Partners & Suppliers

 

CUBE stores NL

 

cube stores nl

Na een aantal jaren flink gegroeid te zijn, is CUBE inmiddels één van de meest toonaangevende fietsmerken. Duik een willekeurig MTB parcours op en de CUBE fietsen vliegen je om de oren. Net als Vasa Sport levert CUBE kwaliteit, zijn ze deskundig en klantvriendelijk. Daarom zijn we blij met CUBE stores Nederland als partner. Samen streven we ernaar om het MTB'en nóg populairder te maken. Meer over onze samenwerking lees je hier.

Endura

Endura

Endura is no-nonense fietskleding merk met een commitment om de prestaties en functie van fietskleding voor iedereen te verbeteren. Voor zowel MTB'ers als racefietsers bieden zij uitstekende kleding aan. Het is dan ook niet gek dat bijna al onze gidsen altijd wel iets van Endura dragen op reis. In onze webshop vind je een aantal items van Endura.


POC

poc

Het is je vast wel eens opgevallen, die knal oranje helmen van POC die onze gidsen dragen. POC's missie is om zoveel mogelijk levens te redden en de gevolgen van ongevallen te verminderen. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en daarom zijn we erg blij met POC als partner.

 

Bikeshoe4U

fietschoenen

Bikeshoe4U biedt een aantrekkelijke korting voor de deelnemers aan de Vasa Sport fietsreizen. Ook veel gidsen rijden straks met de schoenen geleverd door Bikeshoe4u.
Eigenaar Daan Kruithof neemt zelf deel aan de Vasa fietsreizen. Hij weet dus precies wat nodig is om optimaal te presteren en te genieten van de reis.

''Wij zijn voor 100% gericht op fietsschoenen en toebehoren. Fietsschoenen, pedalen, overschoenen, en fietssokken dat is onze specialiteit daarin onderscheiden wij ons. Door het juiste advies en het verlenen van service streven wij er naar dé fietsschoenspecialist van Nederland te zijn.

Wij beschikken over een winkel die meerdere dagen geopend is en waar u altijd op afspraak terecht kan voor advies op maat. Ook kunt u terecht voor:
• Het passen van schoenen
• Het monteren van de schoenplaatjes
• Het juiste advies over pedalen
• Het passen van sokken
• En het passen van overschoenen

Voor vragen en advies kunt u gerust contact met ons opnemen of kom langs in onze winkel.''

 

Climbbybike.com

climbbybike

Climbbybike levert Vasa sport de hoogteprofielen van de cols bij racefietsreizen. Climbbybike voegt in de vorm van advertenties specifieke informatie voor actieve fietsfanaten toe aan haar pagina's om de website te ondersteunen. Naast input van gebruikers (niet-commerciële profielen aangemaakt door fietsfanaten van overal ter wereld), maakt climbbybike.com gebruik van topografisce mappen, satelliet informatie en commerciële profielen. kijk op www.climbbybike.com voor meer informatie.

 

Fietswinkelpartners

Je eigen fiets moet tip top in orde zijn om een TransAlp of Giro te doorstaan. De Vasa Sport fietswinkelpartners weten waaraan een fiets moet voldoen en kunnen jouw fiets uitstekend TransAlp klaar maken.
Vanaf 2011 heeft Vasa Sport geen fietsen meer in de verhuur. Bij verschillende fietswinkelpartners kun je een goede fiets huren. Hieronder vind je de lijst van fietswinkelpartners die onderhoud, advies en/of verhuur kunnen verzorgen:

Next Level Biking

http://www.nextlevelbiking.nl/

Woon je in de buurt van Coevorden? Breng dan eens een bezoekje aan de fietswinkel Next Level Biking van onze MTB gids Robert. Als gids kan hij je alles vertellen over wat voor materiaal geschikt is voor een reis.


Bikes 4 You

bikes4you

Bikes4You is een speciaalzaak in Emmen. Ze verkopen en onderhouden racefietsen en mountainbikes in diverse prijsklasses.


De Pedaleur

pedaleur

Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem heeft een zeer uitgebreid assortiment racefietsen, mountainbikes, sportieve fietsen en accessoires zowel voor dames als voor heren.


Kolkman Zijdewind

kolkman zijdewind

Kolkman Zijdewind (Noord-Holland) bied je twee etages fietsplezier!


Rijwielpaleis Bilthoven

rijwielpaleis

Fietsspeciaalzaak in het midden van het land.


Bikesuspension.nl

bikesuspension

Dé specialist als het gaat om onderhoud en reparatie van jouw verende voorvork, achterdemper en zadelpen. Ga naar Bikesuspension.nl voor meer informatie.
 

Zofietsje

Zofietsje

John Hickox is gids bij Vasa Sport en heeft 30+ jaar ervaring als professionele fiets mecanicien. Zofietsje de vertrouwde adres voor Top advies en Top service voor alle Top fietsen.
Met specialisatie in alles van race, MTB, gravel en sportfietsen.