Fossavatnsgangan - IJsland

9-daagse reis naar de langlaufmarathon Fossavatnsgangan

Langlaufreis naar de Fossavatnsgangan in Ísafjordur. Beleef de oudste langlaufwedstrijd van IJsland en ontdek wat voor moois dit land nog meer te bieden heeft.
De langlaufmarathon maakt inmiddels deel uit van de World Loppet. Wij stomen je klaar voor de wedstrijd. We bereiden je goed voor, zodat je vol vertrouwen aan de start staat en de kans op finishen zo goed als gegarandeerd is. Ga mee en ontdek dat niet alleen langlaufen hier speciaal is, maar dat IJsland nog veel meer moois te bieden heeft.

Heb je interesse in de reis voor 2020? Dan kun je vrijblijvend een vooraanmelding doen. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.

Reisdatum:

12-04-2020 t/m 20-04-2020

Maximaal aantal deelnemers:

12

Niveaugroepen op deze reis:

Niveaugroepen langlaufreizen
Groep Niveau
Blauw Gevorderd -
Rood Gevorderd +
Zwart Ver gevorderd
Zwaarte conditie
Comfort & Luxe
Klassiek
Skating

Reisbeschrijving

Met lessen, trainingen en parcoursverkenningen stomen wij je klaar voor de marathon van 50, 25 of 12,5km. Naast het langlaufen is er nog meer te doen. Je ontdekt dat IJsland ook het land is van vuur en ijs, geisers, zwarte stranden, watervallen, gletsjers en vulkanen.

Op zondag kom je aan en maak je kennis met de begeleiding/instructeurs en de andere deelnemers. De volgende dag rijden we naar Ísafjordur. Vanaf dit gebied overzie je bij goed weer de hele fjord! De volgende dagen zijn een heerlijke combinatie van langlaufen, uitstapjes, relaxen en voorbereiden op de marathon op zaterdag.

De reis wordt begeleid door Marco Puik (ontwikkelaar van deze reis).

Pluspunten

  • Naast het langlaufen maak je leuke uitstapjes
  • Je wordt tot in de puntjes voorbereid met trainingen, tochten, parcoursverkenningen en skipreparaties
  • Je wordt begeleid door professionele langlaufinstructeurs uit Nederland
  • Bijna 100% sneeuwgarantie
  • Je bereidt je voor in een schitterend landschap met prachtige uitzichten

Expert over deze reis!

Langlaufend langs fjorden en vulkanen. Het is net een sprookje, maar dan echt.

Marco Puik
Reisleider en ontwerper van deze reis
Iedereen heeft zijn voorkeur wat betreft verblijf en dus zijn er meerdere opties waaruit je kan kiezen. Je reist op basis van eigen vervoer naar de bestemming.
Het boeken is in een paar klikken geregeld en wijst zich vanzelf. De basis is het programma. Je maakt je reis compleet met Materiaal, Verblijf, Verlenging en Extra's.
Je wilt op je eigen tempo langlaufen. Daarom kies je uit de niveaugroepen groen, blauw, rood en zwart. Bij elke reis geven we aan welke niveaus er zijn. Zo weet je of de reis bij je past.
We verhuren alle benodigde materialen voor langlauf- en buiten de sporen reizen. De Vasa Shop is niet voor niets dé langlaufspecialist van de Lage Landen! Bij het boeken van de reis, boek je de benodigde set er eenvoudig bij.

Prijzen


Meer informatie volgt.

Heb je interesse in de reis voor 2020? Dan kun je vrijblijvend een vooraanmelding doen. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.