Racefiets Lek & Linge trainingstocht

racefiets social ride | 1dag | 40, 75 of 110km

Reis voorbij

Een heerlijke tocht langs de rivieren Lek en Linge. Samen rijden met Vasa Racefietsers en trainen voor je weekend of week in de Alpen. Fiets je mee?

Deze tocht is voorbij. Bekijk het reisoverzicht voor onze fietsreizen.

Reisdatum:

30-03-2024

Vanaf:

€ 10,-

Maximaal aantal deelnemers:

500
Afstanden
40 km
75 km
115 km
Vlak parcours m.u.v enkele viaducten, dijken of stoepranden..

 

Reisbeschrijving

Hoe kun je nu beter kennismaken met je medereizigers dan samen een lekkere tocht te fietsen? Dat is precies wat we gaan doen gewoon samen een gezellige tocht rijden.
En heb je vragen over een reis? Dan kun je ze stellen aan één van de Vasa Sport begeleiders die aanwezig zijn.

Samen maken we er een gezellig Vasa Fiets Feestje van

Wat: toertocht 40, 75 of 110km
Datum: zaterdag 30 maart 2024

Dit is inclusief:

  • tickets veerpont
  • versnapering
  • Vasa bidon
  • gezelligheid van samen fietsen

Jij meld je aan en wij regelen de inschrijving voor je. Circa een week voor aanvang krijg je nog laatste informatie met de details. Op locatie meld je je bij de Vasa tent en haal je jouw tickets voor de veerpont op.

 

Route door rivierengebied en bloesem

Vanuit Cothen rijd je naar de rivier de Lek om deze met de veerpont over te steken. Slingerend door de Betuwe en met de geurige bloesem in de neus rijden we richting het riviertje de Linge. Behalve een paar dijken en een viaduct is de route grotendeels vlak. Prima route dus om lekker het voorjaar in te peddelen.

Deze tocht is voorbij. Bekijk het reisoverzicht voor onze fietsreizen.

Op de meeste reizen kom je met je eigen auto naar de startlocatie. Je fietst vervolgens langs de etappeplaatsen en slaapt in comfortabele pensions en hotels. Bij boeking geef je een voorkeur voor de kamer aan. De keuzes hebben we op een rijtje gezet.
Voor elke sportieve fietser hebben we een passende reis zodat je op je eigen tempo en niveau kan fietsen. Om een goede keuze te maken werken we met een indeling in niveau's en moeilijkheidsgraden qua conditie en techniek.
Boeken is in een paar klikken geregeld. Lees de reisinformatie op de website en klik op de oranje knop ‘Boek deze reis’. De boekingspagina opent zich en dan wijst de rest zich eigenlijk vanzelf.
Graag helpen we je met de voorbereiding, zodat je elke fietsdag optimaal geniet van de mooie routes. Check onze tips, adviezen en handige linkjes over trainen, materiaal, voeding, paklijst en GPS.