Zo boek je een fietsreis

Boeken is in een paar klikken geregeld. Lees de reisinformatie op de website en klik op de oranje knop 'Boek deze reis'. De boekingspagina opent zich en dan wijst de rest zich eigenlijk vanzelf.
Ga je voor meer mensen boeken dan heb je de namen en e-mailadressen van de medereizigers nodig.

Stap 1: Deelnemers
Met hoeveel personen wil je op reis?

Ga je alleen of met een groepje? Selecteer het aantal personen en vul de namen in.


Stap 2: Reisopties
Stel zelf je reis samen

Iedereen is anders en heeft zijn eigen wensen. Dat beseffen wij maar al te goed en dus stel je zelf de reis per persoon samen. Kies bij reisopties uit de bouwstenen Reisprogramma, Materiaal, Verblijf, Verlenging en Extra’s jouw voorkeuren en stel zo jouw optimale reis samen.

Reisprogramma
Passie, deskundigheid en afgestemd op jouw niveau, dat is waar we voor staan.

Het Vasa Sport programma is de basis en dus daarmee een verplicht onderdeel. De andere bouwstenen zijn optioneel. Je vindt op de webpagina’s dan ook de meeste informatie over het programma, want het gaat erom dat jij straks lekker kan fietsen, toch?

Materiaal
Regel het meteen erbij, dan kan het daaraan niet meer liggen

Wie materiaal nodig heeft, huurt het er simpel bij. Denk aan GPS-ontvangers indien nodig. Wie een reis boekt profiteert van aantrekkelijke kortingen in de Vasa Shop waar je items vindt die handig zijn op reis.

Verblijf
We bemiddelen voor je, met altijd een scherpe prijs en de faciliteiten die je nodig hebt.

Een comfortabel bed, douche en lekker eten verhogen het plezier van de reis. Vasa Sport bemiddelt voor jou bij het verblijf. We hebben vaak scherpe prijzen bij een hotel kunnen bedingen. Je vindt de opties bij boeking van de reis. Boek je de kamer erbij, dan rekenen we daarvoor een kleine bijdrage aan bemiddelingskosten. Jij hebt zo geen gedoe en geen zorgen. Wie zelf elders een kamer boekt dient op de vastgestelde tijden aanwezig te zijn voor de dagelijkse briefings in de accommodatie. Ook dien je zelf voor het bagagetransport te zorgen.

Verlenging 
Je reis relaxed beginnen?

Dan kun je bij bijna alle reizen een extra overnachting vooraf boeken. Zo kun je acclimatiseren voordat de reis begint en bijkomen van de lange rit in de auto. Je vindt de mogelijkheden onder 'Reisopties' bij boeking.

Extra’s
Maak je reis helemaal compleet met extra’s

Soms zijn er nog meer opties bij een reis. Je vindt ze onder het kopje 'Extra' op de boekingspagina.
 


Stap 3: Vervoer
Wij bemiddelen in carpoolen

Alle reizen die we aanbieden zijn op basis van eigen vervoer. We geven op elke reis aan waar het programma start. We bemiddelen bij carpoolen en in sommige gevallen stemmen we de reis ernaar toe met elkaar af. Als bestemmingen goed per openbaar vervoer bereikbaar zijn vermelden we dat in de reisinformatie. Meer informatie vind je in de reisinformaties op onze website.


Stap 4: Persoonsgegevens
We vragen alleen gegevens die we écht nodig hebben om de reis goed te kunnen organiseren

Een aantal gegevens hebben we nodig om de reis voor jou goed te kunnen organiseren. We vragen dan ook niet meer dan nodig. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op onze pagina van Privacy.
 

Boek je voor meer mensen dan vul je hier de mailadressen in van de medereizigers.


Stap 5: Overzicht en bevestigen
Nog maar één stap verwijderd van je boeking!

Overzicht
Je boeking op een rijtje

Om er zeker van te zijn dat alles naar wens is ingevuld zetten we je boeking nog even op rijtje zodat je die kan controleren.

Opmerkingen 
Wil je nog iets kwijt?

Heb je speciale wensen, een vraag of een andere opmerkingen? Dan kun je dat kwijt in het opmerkingenveld.

Voorwaarden en verzekeringen
Zodat het voor iedereen duidelijk is

We adviseren iedereen een goed passende reisverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering is ook aan te bevelen. Meer informatie lees je op de pagina van verzekeringen.


Bevestig mijn boeking
Na je boeking gaat de rest vanzelf

Nadat je op de knop 'Bevestig mijn boeking' hebt geklikt is jouw boeking bevestigd en kan de voorpret beginnen! Je krijgt van ons een mail ter bevestiging. In deze mail staat ook het bedrag van de aanbetaling die gedaan moet worden, dit is 30% van de reissom. Het restant maak je 30 dagen voor vertrek over. Betaling doe je door het verschuldigde bedrag over te maken op onze rekening.


Vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.
0343 562800 (ma-vrij 9:00 - 16:00 uur)
reizen@vasasport.nl