Zo boek je een fietsreis

In het prijsoverzicht zie je direct de prijs van je reis. In 7 eenvoudige stappen maak je de boeking compleet en leg je jouw avontuur vast. We lichten de stappen hieronder toe.

1.    Aantal deelnemers
Kies het aantal deelnemers waarvoor je wil boeken. Boek alleen of boek met je fietsmaten, clubleden, familie of anderen waarmee je de reis wilt beleven. Vanaf 2 personen profiteer je al van groepskorting en naarmate je met meer mensen boekt loopt de korting alleen nog maar op.

2.    Reisgezelschap en opties bij de reis
Iedereen is anders en heeft zijn eigen wensen. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom kies je per persoon de gewenste opties van Programma, Materiaal, Verlenging en Extra’s. Ook kies je per persoon of je een annuleringsverzekering wil afsluiten. Zo stel je de optimale reis samen waarbij de wensen van iedereen vervuld zijn.

3.    Verblijf
Boek meteen je kamer erbij en profiteer van de groepskorting die wij in dit hotel hebben kunnen bedingen. Wij boeken voor jou de kamer en rekenen daarvoor een bescheiden bijdrage aan bemiddelingskosten. Geen gedoe en geen zorgen dus. Wie zelf elders een kamer boekt dient op de vastgestelde tijden aanwezig te zijn voor de dagelijkse briefings.

4.    Vervoer
Alle reizen die we aanbieden zijn op basis van eigen vervoer. We geven op elke reispagina aan waar het programma start. Voorafgaand aan de reis krijg je de routebeschrijving naar de startplaats toegestuurd. We bemiddelen bij carpoolen zodat onderling afspraken gemaakt kunnen worden.

5.    Opmerkingen
Aanvullende wensen of andere opmerkingen? In deze stap kun je ze kwijt!

6.    Reis- en annuleringsvoorwaarden
Lees de reis- en annuleringsvoorwaarden en zorg dat je de reisinformatie hebt gelezen zodat je niet voor verassingen komt te staan.

7.    Controleren en bevestigen
Controleer nog één keer de gegevens en klik daarna op ‘Bevestig mijn boeking'. Je reis is vastgelegd en je ontvangt een bevestiging per mail. Hierin vind je o.a. de factuur en de link om de aanvullende gegevens in te vullen zodat we de reis zo goed mogelijk kunnen organiseren. Als je voor meerdere personen hebt geboekt krijgen zij ook een link om aanvullende gegevens in te voeren.

Reis geboekt en de voorpret kan beginnen!

Tip: gebruik tijdens het boeken het blauwe ‘i-tje’ of het vraagtekensymbool om aanvullende informatie te lezen

Vragen?
Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.
0343 562800 (ma-vrij 9:00 - 16:00 uur)