De langlaufreizen zijn te boeken!

Leg nu jouw winteravontuur vast, dan kan de voorpret beginnen. De langlaufreizen staan online en zijn te boeken. En ook de eerste 193 inschrijvingen van de vooraanmelders zijn al binnen.

De langalufreizen zijn te boeken!

 

Ga mee langlaufen en genieten van deze heerlijke sport in de sneeuw. Ontdek de langlaufvakanties van Vasa Sport. Scroll verder of langlauf direct door naar:

Tot in de sneeuw!


Kies de langlaufreis die bij je past

De langlaufreizen zijn ingedeeld in 3 categorieën.

1. Langlaufvakantie waarbij tochten en lessen centraal staan

Techniek

(Beter) leren langlaufen zodat je nog meer plezier beleeft aan deze prachtige sport. Je verbetert je techniek en past het meteen toe in mooie tochten. Doe mee met een 4-daagse cursus of kies voor één van de instructieweken. Gediplomeerde en Nederlandse instructeurs zorgen dat je snel je langlauf-skills verbeterd.

Bekijk de langlaufreizen met lessen en tochten

2. Langlaufreizen met trainingen voor marathon en wedstrijd

Vasaloppet

De hele week staat in het teken van de langlaufmarathon. Je traint technieken, verkent het parcours, prepareert de ski's zodat je perfect voorbereid aan de start staat. Samen met gelijkgestemden leef je toe naar het hoogtepunt van de reis. De Vasa trainer helpt je daar waar hij kan.

Bekijk de langlaufreizen met marathons en trainingen TIP: de Dachstein marathons klassiek en skating op het Noords Festival

3. Toerlanglaufen buiten de loipe en in de verse sneeuw

Toerlanglaufen

Het knisperen van de sneeuw, een fris windje streelt je wangen, met sierlijke bochten stuur je de ski's door een adembenemend berglandschap. De hele dag buiten bezig zijn en dan genieten van de atmosfeer van de berghut met een knapperend haardvuurtje en goed glas wijn. Als toerlanglaufer wil je actief bezig zijn in een winterwonderland. Volg een cursus of ga mee op een avontuurlijke trektocht in Tsjechië of Scandinavië.

Bekijk de toerlanglaufreizen


Complete langlaufkalender 23/24

Alle reizen gesorteerd op datum zien? Bekijk het volledige reisprogramma en klik door naar de reisinformatie.


Update over de langlaufreizen

(15 september 2023)

Sneeuwhal cursus, boek jij de laatste plek?

2 november start het langlaufseizoen met cursussen in de sneeuwhal in Oberhof. Wie nog mee wil moet snel zijn want er is nog maar een enkele plek vrij op de skatingcursus (niveau blauw) en op de klassieke cursus (niveau groen, blauw, rood).

Al 40 deelnemers op de Winterintro Livigno

De inschrijvingen voor de Winterintro gaan ook al hard. Eind november maak je hier de eerste buiten sneeuwmeters op de sneeuwzekere loipes van Livigno. Een prachtweek vol instructies, videoanalyses, tochten en natuurlijk de VaSgambeda. Heerlijk eten, comfortabel hotel en het decors van hoge bergtoppen, deze trainingsweek voelt als een langlaufvakantie.
Tip: als je nog mee wil wacht dan niet te lang met boeken.

Nog 6 startplekken vrij voor de Vasaloppet

Heb je ervaring in langlaufen dan kun je nog mee op de Vasaloppet-week naar Zweden. Deze marathon is al lang uitverkocht maar wij hebben nog een startbewijs voor je klaar liggen. Die kunnen we nog vasthouden tot 5 oktober
Inmiddels zijn 30 Vasaloppet Challengers al volop in training op de rolski's. Begin november worden de eerste sneeuwmeters gemaakt op het sneeuwhalweekend in Oberhof. Bij de complete Challenge aanhaken lukt niet meer, maar als je al aardig wat langlauf- en duursportervaring hebt kun je wel mee voor de week in Zweden. Eventueel gecombineerd met andere onderdelen als de marathontraining, Krommerijn Loppet en een trainingsweekend met de Ludwiglauf.

Langlaufsafari Zweden en IJslandreis nog niet online

We hebben hier nog even iets meer tijd voor nodig. We verwachten deze begin oktober online te hebben.

 


Vragen over een langlaufvakantie?

Stuur een e-mail of bel ons op 0343 562800.
We helpen je graag verder.

Noorwegen
NOR
Zweden
SWE
Vol!

Backcountry trekking Narvikfjell-Abisko

Een avontuurlijke trektocht in Noors en Zweeds Lapland vlakbij Kebnekaise (hoogste berg van Zweden) waarbij je in Noorwegen begint en in Zweden eindigt.

17-03-2024 t/m 24-03-2024

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€1.445

Oostenrijk
AUT

Noords Festival Ramsau am Dachstein

Als sportieve langlaufer mag je het Noords Festival niet missen. Waarom niet? Lees verder en ontdek waarom je hier elk jaar gewoon bij moét zijn.

06-01-2024 t/m 13-01-2024

Niveaugroepen:        

Bekijken

vanaf
€25

Italië
ITA

Winterintro Livigno

Begin de winter optimaal met deze sneeuwstage in Livigno. Een week boordevol trainingen in de klassieke en/of skating techniek.

25-11-2023 t/m 02-12-2023

Niveaugroepen:        

Bekijken

vanaf
€962