Toerlanglaufen bij Vasa Sport

Met skiën buiten de sporen beleef je veel avontuur. In plaats van over de geprepareerde loipes trek je je eigen spoor door ongerepte sneeuw. Hou je van een beetje avontuur? Dan is dit zeker iets voor jou. Bergop moet je hard werken, maar in de afdaling geniet je volop. Meer weten over toerlanglaufen/backcountry skiën? Lees verder en ontdek welke reis bij jou past.

Toerlanglaufen bij Vasa Sport


Toerlanglaufen bij Vasa Sport kan relatief dicht bij huis of in het Hoge Noorden.

Ben je een beginnende toerlanglaufer? Dan zijn de bestemmingen dicht bij huis ideaal om kennis te maken met het langlaufen buiten de sporen, de technieken aan te leren en te verbeteren of je voor te bereiden op een toerlanglauftocht in het hoge Noorden. Bekijk de cursus in het Schwarzwald

Ben je al ervaren en klaar voor een groot avontuur? Dan is een trektocht in een hoge Noorden de ultieme toerlanglaufbeleving. Je trekt door de mooiste streken van Scandinavië.

Is de stap naar het hoge Noorden nog te groot, maar wil je wel proeven van zo'n meerdaagse trektocht? Dan hebben we sinds deze winter de perfecte tussenstap met de trektocht in de Sumava.
 

Lees snel verder voor een korte beschrijving van de reizen  

 

Backcountrycursus Schwarzwald

5 dagen toerlanglaufen met instructie en tochten

De volledig met sneeuw bedekte bossen vormen een prachtig decor. Omgevallen bomen en struiken belemmeren je pad en alle obstakels die je tegenkomt en zorgen voor extra avontuur. Maar als je eenmaal weet hoe je deze moet overwinnen geeft dit een fantastisch gevoel en is het een prachtige beleving.

Het mooie is dat de bossen waarin je uitstekend kunt langlaufen buiten de sporen relatief dicht bij huis liggen. Zo ligt het Schwarzwald op slechts 6 uur rijden van Utrecht. Het is een zeer sneeuwzeker gebied en lijkt op een sprookjesbos met al die sneeuw.
Meer weten over deze reis?

Bekijk de reispagina met info en prijzen 


Backcountry trekking Sumava

6-daagse Backcountry trekking door de Tsjechische Sumava
langlaufen-backcountry-skien-cursus-sumava-tsjechie-trektocht-toerlanglaufen-buiten-sporen-reis

Dit landschap laat je denken dat je in Scandinavië aan het langlaufen bent, maar je bent 'gewoon' in Midden-Europa. Geen spartaanse hutten, maar overnachtingen in comfortabele hotels en pensions. Ook geen zware rugzak, want wij vervoeren je bagage tijdens de tochten. Door de hoge ligging tussen 1000 en 1315 meter is het een zeer sneeuwzeker gebied met volop mogelijkheden om door de ongespoorde sneeuw te langlaufen.

Je trekt door bosgebieden en over open vlaktes. Dus heb je al ervaring in het toerlanglaufen (in bijvoorbeeld Schwarzwald of Thüringen) en heb je ambitie om Scandinavische trektochten te maken? Dan is dit een perfecte reis voor jou.
 

Bekijk de reispagina met info en prijzen


Backcountry trekking Zweden

8-daagse backcountrytrekking, van hut naar hut

Trek jij graag je eigen spoor door vers krakende sneeuw? Geniet je van authentieke Zweedse berghutten en houthakken voor je eigen sauna? Ga dan mee naar Zweeds winterland.
Maak mooie tochten tussen immense bergen. Je beleeft de wintertocht van je leven! Met een compacte groep gaan we op zoek naar de poolvos en wellicht mogen we het noorderlicht aanschouwen. 

Bekijk de reispagina met info en prijzen

 

Maatwerkreizen

We hebben ook een aantal hele gave maatwerkreizen. Wat anders is aan deze maatwerkreizen is dat je met je eigen groep op pad gaat en je zelf de datum kan bepalen. Maar je profiteert wel van Vasa support zoals prachtige routes, fijne hotels en reisbegeleiding ter plaatsen.

De maatwerkreizen van deze winter:


Reis advies nodig?

Neem gerust contact op. Onze backcountry experts adviseren je graag. Stuur een mail of bel naar 0343 562800.

Zweden
SWE
Vol!

Backcountry trekking Zweden

Trek jij graag je eigen spoor door vers krakende sneeuw? Geniet je van authentieke Zweedse berghutten en houthakken voor je eigen sauna? Ga dan mee naar Zweeds winterland.

26-03-2023 t/m 02-04-2023

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€1.465

Tsjechië
CZE
Reis voorbij

Backcountry trekking Sumava

Wil je een prachtige Backcountry trektocht maken, maar niet helemaal naar het “hoge Noorden” en met wat meer luxe? Dan is deze meerdaagse BC tocht voor jou dé reis!

18-02-2023 t/m 25-02-2023

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€1.025

Duitsland
GER
Reis voorbij

Backcountrycursus Schwarzwald

Je leert en verbetert je Backcountry techniek. Onze Backcountry experts geven training op jouw niveau.

21-01-2023 t/m 25-01-2023

Niveaugroepen:      

Bekijken

vanaf
€619