Met Bas van de Goor de Vasa Challenge in 2021 doen?

Bas gaat opnieuw de naar de Zweedse sneeuw met het WeSki2ChangeDiabetes programma.

vasaloppet-langlauf-reis


De Challenge

Na het succes van 2019 (fotoverslag) heeft hij een nieuw doel: samen met zoveel mogelijk mensen de Vasa Challenge aangaan. De uitdaging van het langlaufen, de voorbereidingen, het proces om er met elkaar naar toe te werken, om kennis te delen hoe om te gaan met de diabetes is zo waardevol, dat zou voor veel meer mensen mogelijk moeten zijn.
Daarom is de Bas van Goor Foundation - Vasa Challenge uitgebreid met de 45km tocht, de estaffette en de NattVasan (in het donker). Misschien is de vraag dan ook niet óf je mee doet, maar wat voor jou de mooiste uitdaging is: 45 of 90km, overdag of in de nacht? Of ga je met een team mee doen aan de estafette? Met z'n vijven leg je dan het parcours van 90km af.

vasaloppet-langlauf-reis

Lijkt je dit wat?

Kom dan woensdagavond 11 december naar de informatieavond. Bas en Marco praten je bij zodat jij een keuze kan maken.

Informatieavond woensdagavond 11 december

Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Vasa Shop – Cothen (nabij Utrecht)
Aanmelden: via de inschrijfpagina van de BvdGF.
Ook als je geen diabetes hebt, dan kun je natuurlijk mee. De Challenges zijn belangrijk voor de Foundation. Het geld dat wordt opgehaald, is nodig om voor de jeugdsportkampen. Daar leren kinderen al op jonge leeftijd omgaan met diabetes en hoe waardevol bewegen is.

Mocht je een uitdaging in het fietsen, hardlopen of wandelen zoeken, ga dan naar de info-bijeenkomst (13 december) voor de andere challenges van de Bas van de Goor Foundation.

Wij, van Vasa Sport, zijn trots dat we de WeSki2ChangeDiabetes samen met de Bas van Goor Foundation mogen realiseren. We kunnen niet wachten tot het weer zover is… 

bas van de goor foundation

bas van de goor foundation