Het was weer een echte Challenge, die Vasaloppet

De hele week trainen op supersnelle loipes en dan op zondag totaal andere omstandigheden treffen. Wat een avontuur en wat een zware editie was het. De Vasa Sport deelnemers hebben het fantastisch gedaan. Bekijk de beelden en lees alles over de Vasa-helden van 2020.

Vasaloppet


Sneeuw genoeg

Het was in Europa nogal zoeken naar sneeuw dit seizoen. Ook in Zweden was er nauwelijks sneeuw gevallen, maar we hoefden niets aan te passen en konden gewoon het hele programma volgens planning doen.

vasaloppet 2020

Complimenten voor de organisatie van de Vasaloppet. Wat is er hard gewerkt aan het parcours.

vasaloppet 2020

Een wit parcours in een groen landschap

vasaloppet 2020

Hele week konden we oefenen op snelle tracks. Zondag was dat totaal anders. Het ging sneeuwen en daardoor werden de omstandigheden heel zwaar.

vasaloppet 2020

Topscore voor de Vasa Sport deelnemers

Bijna 90% van de Vasa Sport-deelnemers haalde de finish, dit in tegenstelling tot 50% van de andere Nederlanders. Niet slecht toch?

Dit zijn de helden

vasaloppet 2020

vasaloppet 2020

vasaloppet 2020

vasaloppet 2020

vasaloppet 2020

Het traject dat we uitgestippeld hebben, werkt. We ondersteunen je graag met de trainingen op de rolski’s op de weg en in de sneeuw op de ski's. Natuurlijk helpen we je ook graag bij de keuze van het materiaal. Wie in april start, maakt de kans op finishen of een schitterende tijd het grootst.

NattVasan finishers

De Vasaloppet is meer dan de 90km op zondag, al blijft dat natuurlijk de spectaculairste race.
Anneke en Werner volbrachten de NattVasan 90km in een recordtijd van onder de 10 uur. Esther en Eelje gleden in minder dan 5 uur over de finish van de NattVasan 45km. Er waren ook Vasa-finishers op de öppet spar en de Vasaloppet 45km.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/JZKPKA_Cu7I" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Volgend jaar 20e keer dat we naar de Vasaloppet gaan

Daar gaan we natuurlijk iets speciaals mee doen. BvdGF en Deloitte gaan ook weer mee, maar ook als individu kun je inschrijven.
Kom alles te weten tijdens de infoavond over de Vasaloppet op vrijdag 3 april. Marco en Kees praten je bij. Wie meedoet aan de WeSki2ChangeDiabetes van BvdGF heeft zaterdag 4 april de Kickoff.

Vasaloppet kick-off 2021 >>


Startbewijs ligt voor je klaar

De inschrijving van de Vasaloppet is snel vol (soms al na 60sec.). Maar no worries, wij hebben jouw startbewijs al gereserveerd. Je hoeft dus niet zelf in te schrijven, dat kan je via ons doen.
Ga jij de Vasa Challenge in 2021 aan?

Doe mee met de Vasaloppet