Laat je informeren op de Vasa Bikedag tijdens het middagprogramma

Na het fietsen tijdens de Bikedag moet je zeker nog even blijven hangen voor het middagprogramma. Je profiteert niet alleen van aantrekkelijke aanbiedingen uit de Bikeshop, maar onze suppliers zijn ook aanwezig met hun nieuwste gear, testmateriaal en vertellen je over de laatste ontwikkelingen van hun producten en diensten. Deze suppliers zijn aanwezig:

Vasa-sport-reizen-mountainbike-racefiets-langlauf-ski

Bikesuspension

MTB Vasa Sport

Je voorvork en achter demper zijn één van de meest kostbare onderdelen van je mountainbike. Als je deze niet goed onderhoud gaat de levensduur achteruit en kan je voor hoge reparatiekosten komen te staan. Voorkom dit en laat je informeren door de mannen van Bikesuspension. Zij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van mtb-veringen en kunnen je hier alles over vertellen.


Adidas Eyewear

MTB Vasa Sport

Tijdens het fietsen is een goede bril onmisbaar. Het beschermt je ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen vliegen of zand dat in je ogen kan komen. Bescherming is dus een must, maar de bril moet ook comfortabel zitten en er een beetje cool uitzien. Adidas Eyewear kan je alles vertellen over de nieuwe Evil Eye Evo pro. Onze gidsen hebben dit seizoen de bril al goed kunnen testen en zijn meer dan tevreden blijkt uit hun review. Vooral de comfort en de zelfkleurende lenzen blijken een genot!
 

POC-helmen

MTB Vasa Sport

Je ziet ze steeds vaker: POC-helmen. Dat is ook niet zo gek, want de helmen hebben naast een aantrekkelijk een functioneel design een hoog comfort gehalte. De helmen zijn zeer licht, maar bieden desondanks veel veiligheid. Hoe dat kan lees in je in dit artikel. Tijdens het middagprogramma liggen er verschillende soorten, maten en kleuren POC-helmen die je kunt testen.


Endura

MTB Vasa Sport

Als je fietst wil je kleren aan hebben die voldoen aan bepaalde behoeften. Je wilt kleren die je warm houden, waarin je soepel kunt bewegen en de pasvorm moet comfortabel zijn. Tijdens het middagprogramma zijn er verschillende items van Endura die je kunt passen en uitproberen. Van fietsbroeken tot rugzakken.


Vasa fiets shop

MTB Vasa Sport

Het zal je niet ontgaan zijn. In onze Vasa fiets shop vind je tegenwoordig alles wat tijdens jouw fietsreis ‘onmisbaar’ is. Zondag 13 november profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen die alleen die dag geldig zijn. Zeker de moeite waard om dus even te kijken of er iets voor je tussen zit.

 

Ben je geblesseerd, heb je een andere afspraak of kun je om wat voor reden dan ook niet mee fietsen maar wil je wel graag het middagprogramma bijwonen? Geen probleem, je kunt kosteloos binnen wandelen! Dat zouden we alleen maar gezellig vinden! Het middagprogramma van de Bikedag begint om 14:00 uur in het Routiers Restaurant in Nunspeet.