4 redenen waarom je op wielrenvakantie op Corsica wil

Reisleider Rick is al op ontelbare racefietsbestemmingen geweest, maar volgens hem is Corsica mooier dan Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Sardinië, Kreta en Lanzarote. Maar wat is er zo bijzonder aan het eiland om te fietsen?

Wielrenvakantie Corsica


1.    Afwisselend eiland

Het is een fantastische fietseiland met veel bergen, mooie uitzichten, cultuur en heeft een hogere standaard dan wat je van de meeste Franse plaatsen kan verwachten.

Het eiland is ontzetten afwisselend. Iedere dag heb je een andere beleving: kust, bergen, binnenland etc. Ongeacht welk niveau je bent, je komt zeker aan je trekken!

wielrenvakantie corsica

wielrenvakantie corsica

wielrenvakantie corsica

wielrenvakantie corsica

2.    Geen massatoerisme, maar rust

Het is een eiland dat zich onderscheidt qua natuurschoon, drukte, kwaliteit en beleving. Er is geen massatoerisme, maar er heerst rust op het eiland.  

Dat betekent dat je eenzaam over mooie kleine weggetjes fietst zonder veel verkeer, routebordjes en dat je nog rustig kan lunchen bij een authentiek restaurant zonder dat je omringd wordt door veel andere toeristen.

Een perfecte plek om je fysiek in te spannen maar ook om mentaal tot rust te komen.

wielrenvakantie corsica

wielrenvakantie corsica

3.    Goede accommodaties en eten

Ook zijn de accommodaties en het eten een stuk beter dan wat je voor hetzelfde geld hebt in bijvoorbeeld de Franse Alpen. 

Tijdens onze wielrenvakantie op Corsica hebben we twee keer een overnachting in een hotel direct aan de azuurblauwe zee. Je loopt vanuit je hotelkamer zo de zee in en geniet van je diner bij een ondergaande zon. Na een lange dag op de fiets kan je herstellen aan het zwembad of dobberend in zee.

wielrenvakantie corsica

4.    Veel hoogtepunten

Het schiereiland Cap Corse met fantastische wegen langs de kust met fenomenale uitzichten, zoals je ze kent vanuit de folder.

Beklimming van onder andere de mooie en bekende Col de Bavella, Col de Saint-Eustache, Col de Vergio, Gorges de la Restonica en nog vele meer..

Wielrenvakantie Corsica

Wielrenvakantie Corsica

Ga je mee?

We hebben nog een aantal plaatsen vrij. Bekijk de reispagina voor meer informatie, prijzen en data. Wie boekt, heeft iets fantastisch om naar uit te kijken.

Wielrenvakantie Corsica >>
 

Frankrijk
FRA

Racefietsreis Corsica

Fiets langs de azuurblauwe zee, beklim de vele cols die dit eiland te bieden heeft en duik na een heerlijke dag fietsen in zee en ontspan in fijne hotels.

13-05-2023 t/m 20-05-2023

Reislevel: 7/10

Niveaugroepen:      

Bekijken

vanaf
€1.140