Mountainbike privé clinic

verbeter je MTB skills

Verbeter je fietsskills op een moment dat het jou schikt. De inhoud van de privéles wordt afgestemd op jouw/jullie wensen.

Datum:

Datum op aanvraag

Vanaf:

€ 39,-

Maximaal aantal deelnemers:

5
Deze clinic is geschikt voor beginners tot ver gevorderde mountainbikers. Niveaugroepen geel t/m zwart volgens de Vasa niveauindeling
TIP: bekijk ook de clinics van de Vasa Bikdag en/of de voorjaarsclinics Nunspeet.

 

Beschrijving

Onder leiding van de mountainbike instructeur van Vasa Sport leer je de technieken van het mountainbiken en d.m.v. leuke behendigheidsoefeningen leer je beter op de fiets te zitten. De instructeur is tevens gids en zorgt ervoor dat je over de mooiste onverharde paadjes mountainbiked. Na de clinic zul je merken dat je vaardigheden aanzienlijk vooruit zijn gegaan.

Ik vond die afdaling altijd doodeng maar nu ga ik met vertouwen die drop af!

Je wordt ontvangen op de afgesproken locatie (bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug). Na kennismaking en het afstellen van de fiets ga je op pad. De zeer ervaren instructeur daagt je uit op verschillend terrein. Met de nodige technische aanwijzingen en oefening krijg je de fiets steeds beter onder controle. De oefeningen worden aangepast aan het niveau van de groep, zo is deze clinic dus geschikt voor beginners tot zeer gevorderde mountainbikers.

Deskundige instructeur

De training wordt verzorgd door een instructeur die zijn passie en skills weet over te brengen op jou.

Bikegidsen dag 2019

Meer dan 20 jaar mountainbike ervaring

Vasa Sport organiseert al meer dan 20 jaar fietsreizen en activiteiten in binnen en buitenland. Onze gidsen rijden niet alleen de route voor maar ondersteunt de deelnemers ook in alle aspecten van het mtb-en zoals materiaal, voeding en techniek. Je bent dus op reis en op deze clinic verzekerd van een begeleiding die weet waar die het over heeft.

Materiaal

Als je geen eigen mountainbike hebt dan kun je die er eenvoudig bijhuren. De kosten zijn € 25 per fiets. Je krijgt dan een prima MTB met schijfremmen waarop je uitstekend kan trainen. Een helm en vignet is bij de fietshuur inbegrepen.

Om op de Utrechtse Heuvelrug te mogen mountainbiken moet je in het bezit zijn van een vignet. Heb je zelf een MTB dan kost een vignet € 7,50. Dit vignet is een jaar geldig, handig als je nog eens hier wilt fietsen. Kijk op de lijst met alle verkoopadressen waar je een vignet kan kopen.

Expert over deze reis!

Mountainbiken is een prachtige sport die nóg leuker wordt als je je skills verbetert!

Machiel Ittmann
Instructeur

Prijzen

Duur: 2,5 uur
Waar: Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Andere locatie is op aanvraag.
Kosten: € 75,- *
*Maximaal kunnen er vier extra mensen meedoen, deze betalen een meerprijs van € 30,- p.p. Dus hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs p.p. wordt.

TIP: bekijk ook de clinics van de Vasa Bikdag en/of de voorjaarsclinics Nunspeet.

Doe een aanvraag

Iets te vragen? Stuur een e-mail of bel ons op 0343 562800.