2 nieuwigheden en een feestje bij de Winterintro Livigno

De winter kan je niet beter beginnen dan met deze sneeuwstage in Livigno. Een week boordevol trainingen, tochten en gezelligheid. Dit jaar hebben we niet alleen iets te vieren, maar er zijn ook een aantal nieuwigheden. Maakt dit je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

langlaufen cursus livigno reis


1: Alleen klassiek, alleen skating of het combiprogramma?

Bij de Winterintro was het programma tot nu toe altijd afwisselend klassiek en skating. Dat blijft ook het hoofdprogramma, maar nu is het ook mogelijk om voor alleen klassiek of voor alleen skating te kiezen. Omdat we daarvoor minstens één extra instructeur moeten meenemen zijn die programma’s wel € 30 duurder dan het combi-programma.

langlauf reis livigno italie cursus

2: Verandering programma Sgambeda-marathon

Het programma van 2018 is anders dan de voorgaande jaren. Op zondag staat de 30 km klassiek (5 rondes van 6 km) uitsluitend voor de Pro-teams van de Visma Ski Classics op het programma. Dit is een serie met de grootste klassieke marathons, zoals Vasaloppet, MarciaLonga en Birkebeiner.

Voor ons, wat de Italianen "amateurs" noemen, is er op zaterdag een marathon van 30 km (één grote ronde) vrije stijl (daar mag je natuurlijk ook klassieken). Als je wilt deelnemen aan de Sgambeda, moet je jezelf daarvoor aanmeldenEen tip: tot 14 oktober betaal je € 50,- en daarna € 60,-.

langlauf reis livigno italie cursus

O ja, en wat hebben we dan te vieren? Deze oudste reis van Vasa Sport is jarig, het wordt de 20ste editie van de Winterintro! Vier jij het jubileum feestje mee? Bekijk de reispagina voor meer informatie en boeken:


Winterintro Livigno >>
 

Italië
ITA

Winterintro Livigno

Begin de winter optimaal met deze sneeuwstage in Livigno. Een week boordevol trainingen in de klassieke en/of skating techniek.

24-11-2018 t/m 01-12-2018

Niveaugroepen:        

Bekijken

vanaf
€690