Het Vasa Sport biketeam is klaar om jou een fantastische reis te bezorgen!

Tijdens de Bikegidsendag is het seizoen traditioneel afgetrapt. Alle reisleiders, gidsen en chauffeurs kwamen bijeen voor de laatste voorbereidingen om er een prachtig seizoen van te maken.

Bikegidsen dag 2019


Een (h)echte groep

Per jaar zijn er maar een paar momenten, waarbij echt alle reisleiders, gidsen en chauffeurs bij elkaar zijn. Je kunt je voorstellen dat iedereen elkaar dan veel te vertellen heeft: verhalen van fietsavonturen, nieuwe fietsen die met trots gepresenteerd worden, nieuwe trails die ontdekt zijn, noem maar op. Aan het enthousiasme om elkaar weer te ontmoeten kun je wel zien dat het een (h)echte groep is.

Iedereen op de hoogte

Allereerst is het Sidney zijn taak om iedereen bij te praten en op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen rondom de reizen. Dan komt het programma en de gidsindeling aan bod en nieuwe dingen als het fietstransport tijdens de Trans Sardinië en TransAlp Genéve-Nice, de TransAlp klassiekers die we vanaf dit jaar gaan organiseren en nog veel meer… 

bikegidsendag vasa sport

Ook werden de 4 gidsen in opleiding gepresteerd aan de groep. Dus wellicht zie je komend seizoen een nieuw gezicht in het oranje gidstenue.

EHBO bijgeschoold

Onder leiding van de altijd gepassioneerde Johan Walraven en zijn collega’s, werden de EHBO vaardigheden opgefrist. Reanimatie, wonden, kneuzingen, breuken, appelflauwtes, alles kwam weer aan bod. Johan is zelf een actieve mountainbiker en wist dus precies de situaties te benoemen. Net als een helm hopen we deze vaardigheden natuurlijk zo min mogelijk nodig te hebben, maar het is wel een veilig idee om deze tools op zak te hebben.

Bikegidsen dag 2019

Bikegidsen dag 2019

Masterclass GPS navigatie

De belangrijkste taak van de gids is jou over de trails te (bege)leiden. Daarom organiseerden we een masterclass "rijden met GPS". De gidsen waren hier blij mee, want nu mochten ze weer lekker naar buiten om te fietsen en dat doen ze het liefst. 

Bikegidsen dag 2019

Kaarten op de GPS werden uitgezet voor extra uitdaging, tips werden uitgewisseld en er werd veel geoefend. Alles om nóg beter te navigeren met GPS en jou nog beter te begeleiden over de trails.

Bikegidsen dag 2019

Een betere afsluiting kan niet

Hoe kun je zo’n dag beter afsluiten dan met een gezellige BBQ? Onder het genot van een lekkere hap en drankje waren er veel sterke verhalen en werden leuke herinneringen opgehaald. Natuurlijk werd er vooruit geblikt op het nieuwe seizen en besproken wie met wie op pad ging bij één van die mooie reizen! 

Aftermovie Vasa Bikegidsendag

Je leest/ziet het. Wij zijn er helemaal klaar voor om jou dit seizoen (weer) een fantastisch fietsavontuur te bezorgen!


Fietsreizen >>