12e Kromme Rijn Rolski en Skike Loppet

Zaterdag 31 Oktober was het weer zo ver.  De jaarlijkse Krommerijn Rolski en Skike loppet in Cothen. Een toertocht op de rolski's of met de skikes door het krommerijngebied.
Het weer zat mee, droog niet al te koud en geen modder op de wegen. Alles bij elkaar een heerlijke ochtend om te gaan Skiken of Rolskiën. De 60 (!) deelnemers konden kiezen uit de 10, 16, 26 of 65 km.

KRL

60 deelnemers op weg voor de laatste ronde

Met 60 deelnemers  aan de start was het een goed bezette tocht. De grote groep deelnemers zorgde voor gezelligheid en een groot groepsgevoel. Vooraf aan de KRL 2009 werd de prijsuitreiking gedaan van het langlaufmarathon seizoen. Ook onze Vasa-Sport medewerker Machiel Ittmann viel in de prijzen. Na het luiden van de bel voor de laatste ronde vertrokken alle deelnemers voor zijn of haar afstand. Klassieke en Skating techniek en skiken. Zelfs 1 hardloper deed mee.

Glühwein bij de finish

Bij terugkomst stond de koffie, thee, koek, appel en natuurlijk de glühwein klaar en begon de Vasa Sport Winteropening! De start van het winterseizoen voor langlaufend nederland. De Vasa-Shop stond vol met nieuwe materialen en aanbiedingen.
Buiten was de demonstratie van Skike-Nederland. Je kon met een lasergeweer je biathlontalent testen.

Ondersteunt uw browser geen flash player, kijk dan in het Picasa webalbum.

 

Unknown Object