CUBE stores Nederland nieuwe partner van Vasa Sport

Wie bij de Vasa Bikedag aanwezig was wist het al, maar we zijn enorm blij met CUBE stores Nederland als fietspartner. Meer over deze samenwerking, CUBES stores Nederland en de voordelen van deze samenwerking voor jou, lees je in dit artikel.

Cube stores NL vasa sport


CUBE stores Nederland

Na een aantal jaren flink gegroeid te zijn, is CUBE inmiddels één van de meest toonaangevende fietsmerken. Duik een willekeurig MTB parcours op en de CUBE fietsen vliegen je om de oren. 

Naast de winkel in Vlaardingen heeft CUBE sinds maart 2019 een tweede winkel geopend. Dit is niet zomaar een winkel, het is meer dan dat. Het is namelijk een trailcentre en ligt in Leersum. Op steenworpafstand ligt het gelijknamige MTB parcours. Het Vasa Sport kantoor ligt hier ook niet ver vandaan.

Huur eens een MTB bij het trailcentre en ga erop uit of neem deel aan de (gratis!) Ride-out evenementen. Knoop de routes van de Utrechtse Heuvelrug aan elkaar en je hebt ruim 100km aan fietsplezier.

Je kunt bij het trailcentre terecht voor al je CUBE fiets- en accessoires, adviezen en het uitproberen van een eMTB of andere bike. Ga voor meer informatie naar de website van CUBE trailcentre Leersum.

cube-store-leersum-trailcentre

Jeroen (storemanager) van het CUBE trailcentre over de samenwerking

Als CUBE stores Nederland wilden we graag een volwaardig trailcentre realiseren op de Utrechtse Heuvelrug en dit is, naar onze mening, gelukt. 

Een fiets koop je om avonturen mee te beleven, plezier te maken, wedstrijden te rijden en alles wat daar tussen zit. In Vasa Sport hebben wij een partner gevonden die hier naadloos op aansluit; van clinics op alle niveaus tot en met uitstekend verzorgde groepsreizen met steeds weer het “fietsplezier” centraal. 

We willen Vasa Sport bedanken voor het geschonken vertrouwen in CUBE als merk; 16 gidsen en instructeurs rijden inmiddels al op een 2020 model en daar zijn we als winkel natuurlijk erg blij mee en trots op!

We wensen alle klanten en teamleden van Vasa Sport een bijzonder mooi, gezond en sportief 2020 en kijken uit naar een mooie, intensieve samenwerking.

Cube Stores Nederland is de perfecte partner! Net als Vasa Sport leveren zij kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid voor een faire prijs. – Sidney

cube bikes nl

Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Samen met CUBE stores Nederland willen we het MTB’en nóg populairder maken. Dit willen wij o.a. doen met:

•    Clinics vanuit het trailcentre. Met de MTB parcoursen van de Utrechtse Heuvelrug binnen handbereik is dit natuurlijk een uitstekende uitvalsbasis: het ligt in het midden van het land, je kunt er materiaal huren, er zijn douches beschikbaar, noem maar op.
•    Testdagen waarbij je verschillende fietsen kan uitproberen. Bijvoorbeeld tijdens onze eigen evenementen waardoor je twee vliegen in één klap kan slaan.
•    Het organiseren van E-MTB reizen in het buitenland. Ze worden steeds populairder dus hoe gaaf is het om samen met andere E-MTB’ers door de bergen te toeren? Wij gaan het mogelijk maken!
•    De reservefietsen op reis zullen goed onderhouden CUBE bikes worden. Dus mocht je onderweg pech krijgen, dan fiets je gewoon weer verder op een CUBE fiets.

Er komen nog veel meer gave dingen aan, dus houd onze kanalen in de gaten en volg CUBE stores Nederland op Instagram en Facebook.

Cube vasa sport