Vasa Sport aangesloten bij SGR en VvKR

Is het jou wel eens overkomen? Je hebt een reis geboekt en krijgt plotseling een bericht dat de reisorganisatie in financiële problemen zit of misschien zelfs failliet is. Of erger nog: Je staat bij je geboekte accommodatie op je vakantiebestemming en het blijkt dat je reisorganisatie niet heeft betaald voor het verblijf en/of terugreis.

Dit is natuurlijk je grootste nachtmerrie als je op vakantie gaat, waar je al een lange tijd naar uit hebt gekeken en een hoop geld voor hebt betaald. Je geld en vakantie is weg! Bij Vasa Sport is dit nooit voorgekomen en het zal ook nooit voor gaan komen. Wij zijn namelijk aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties.

SGR logo
 

De SGR zorgt ervoor dat je het vooruitbetaalde bedrag terug krijgt als de reisorganisatie waar jij geboekt hebt in financiële problemen zit. Dan moet de reisorganisatie natuurlijk wel aangesloten zijn bij de SGR.

Vasa Sport B.V. (KvK nr. 61050822) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Vanwege de corona pandemie is de SGR genoodzaakt om per reiziger een eigen bijdrage te vragen. Deze consumentenbijdrage moet worden doorberekend bij boekingen vanaf 1 februari 2021. De bijdrage is €5 per persoon. Vasa Sport betreurt het maar kan niet anders. Deze consumentenbijdrage is nodig om het garantiefonds voldoende buffer te geven zodat ze borg kunnen blijven staan voor gedupeerde reizigers.  Meer informatie lees je hier.

 

Vvkr Logo


Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de klant tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Boek je reis met een nog veiliger gevoel bij Vasa Sport, waarbij je reisgeld altijd veilig is (zonder extra kosten)!