Vasa Finisher Shirt 2021

Als je dan over de streep komt en poseert voor de finishfoto wil je er wel netjes bij staan natuurlijk. Kan het mooier met het unieke Vasa Finishershirt 2021? Een leuke herinnering aan je fietsavontuur en functioneel, want een lekker shirtje is nooit weg. Het is een exclusief shirt, alleen de deelnemers aan een Vasa bikereis mogen deze kopen en dragen. Er is een dames en herenmodel en het merk Primal staat voor kwaliteit.

Vasa Finisher shirt 2021

Het basisontwerp van het shirt is klaar. Het kan zijn dat er nog details worden aangepast.


Het shirt bestel je eenvoudig tijdens het boeken van een MTB- of racefietsreis. Dan zorgen wij ervoor dat je jouw shirt tijdens de reis in ontvangst neemt. We willen dat het shirt voor iedereen een leuk aandenken is en bieden het daarom aan voor een prijs van 45 Euro (normaal 55 Euro). 

Het shirt vergeten mee te bestellen tijdens het boeken of wil je hem bij nader inzien toch wel hebben? Bestel hem dan via de webshop.

Bestel je finisher shirt.

Hoe bepaal ik de maat?

Dames: Sinds 2014 hebben we speciale dames-shirts laten maken. Het damesshirt heeft hetzelfde ontwerp als het herenshirt, maar een andere pasvorm en ditmaal ook een rits die helemaal tot onder open kan. Heb je in 2014, 2015, 2017 of 2018 een Dames Vasa Finisher Shirt gehad? Dan kun je dezelfde maat aanhouden.
Heb je niet eerder een dames-shirt gehad? Dan kun je onderstaande gebruiken om de maat te bepalen. Wil je liever een herenmodel, kan dat natuurlijk ook, dan moet je dat bij de boeking invullen.


Kun je de afbeelding niet bekijken? Download dan het pdf-bestand.


Heren: Heb je in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 of 2018 een Heren Vasa Finishershirt gehad? Dan kun je dezelfde maat aanhouden. Alleen in 2014 hadden de shirts een andere pasvorm.
Heb je niet eerder een heren-shirt gehad? Dan kun je onderstaande tabel gebruiken om de maat te bepalen.


Kun je de afbeelding niet bekijken? Download dan het pdf-bestand.