Vasa Fietsshirt 2024

Tadaaa! Hier is het nieuwe Vasa Fiets Shirt 2024!  

Een leuke herinnering aan je fietsavontuur en functioneel. Het is een exclusief shirt, alleen de deelnemers aan een Vasa bikereis mogen deze bestellen en dragen. En er is nog meer goed nieuws want je kunt dit shirt gratis in ontvangst nemen op je reis.

finisher shirt 2024

 

Geef je shirtmaat door bij boeken van je reis

Boek jij je weekreis, uit het reguliere programma, voor 1 maart 2024 dan krijg je het Vasa Fiets Shirt (t.w.v. €78,95) gratis, als beloning voor het vroeg boeken van je fietsreis.  

Het enig wat je moet doen is je maat doorgeven tijdens het boeken van je weekreis.
Wij nemen jouw shirt mee zodat jij op je mtb, gravel of racefiets vakantie rond rijdt in een kakelvers Vasa Fiets Shirt.

Op speciaal verzoek bieden we het shirt ook aan op de weekend- en GPS reizen. Je kan het shirt tot 1 maart mee bestellen bij de boeking van je reis, voor de speciale prijs van €59 (ipv €78,95). 

 

Betere kwaliteit, duurzamer, fijnere pasvorm

Na vele jaren het merk Primal gehad te hebben voor onze Finisher Shirts zijn we overgestapt op het merk Bioracer. Waarom; vanwege de nog betere kwaliteit, een fijnere pasvorm en omdat het een duurzamer product is. 

Bioracer logo

finisher shirt 2024

We hebben gekozen voor het ICON RIDE MATRIX model van Bioracer. Dit shirt is gemaakt van matrix materiaal dat ademt en zweet afvoert. De zijpanden zijn van mooi aansluitende lycra waardoor het shirt mooier om het lichaam valt. De mouwen zijn eveneens van lycra en zijn laser gesneden daardoor hebben de mouwen geen naden of boorden. 
 

Bepaal je maat

Wij hebben de nieuwe shirts nauwkeurig gepast. De maten zijn vergelijkbaar met die van Primal, dus had je bij Primal een Large dan heb bij Bioracer hoogstwaarschijnlijk ook een Large (als er tenminste niets veranderd is aan je eigen omvang 😉). We maken zowel een mannen als vrouwen shirt.

Check de onderstaande maattabel zodat je zeker weet dat je de goede maat bestelt!
 

Maattabel Bioracer

Maattabel Bioracer woman

Bovenstaande maten dienen als een goede indicatie welke maat het meest geschikt is. Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Dus op de pedalen en boek je fietsreis op de racefiets, gravelbike of mountainbike.


Elk jaar een uniek Vasa Fietsshirt

Sinds 2005 laten we elk jaar een uniek shirt maken. 

Vasa Sport Finisher shirts 2006 - 2020

Mocht je nog een Vasa fietsshirtje nodig hebben om je collectie compleet te maken? Er zijn nog wat restmodellen in voorraad. Bestel het shirt vanaf €25 in onze webshop. 

Bestel in de webshop >