Genieten van de mooie trails op de Vasa Bikedag

Vasa sport reizen mountainbike Bikedag mtb clinic

Na een verse kop koffie en een overheerlijk stuk appeltaart was het aan Sidney en Rick om de aftrap te geven. Zij begonnen de dag met een  presentatie van het reisprogramma van de fietsreizen 2017. Enthousiast vertelden zij hun belevingen tijdens hun verkenning van de nieuwe reizen.

bikedag mountainbike mtb reizen clinic


Het bos in 

Na de presentatie verzamelden we met zijn allen op de parkeerplaats om de groepsindeling te maken per niveaugroep. De indelingen waren vrij vlot gemaakt en direct daarna konden we de fiets op. In het bos lagen veel plassen waar een aantal fietsers netjes omheen gingen, maar er waren er ook bij die er dwars doorheen fietste. Sommigen zaten dan ook compleet onder de modder en waren bij terugkomst niet meer te herkennen. Ondanks dat de paden nat en glibberig waren, was het bos erg mooi onder deze herfstachtige omstandigheden.

bikedag mountainbike mtb reizen clinic

Tijdens de clinics werd er van station naar station gefietst om vervolgens oefeningen te doen voor het verbeteren van de techniek. Voor de tochten waren er verschillende afstanden afhankelijk van de niveaugroep. Ondanks dat een enkele deelnemer zijn groep kwijtraakte en één deelnemer lek reed is het noodnummer geen enkele keer gebeld. Dat geeft wel aan dat het niet tegen zat en dat de meeste mensen zonder grote schade zijn teruggekeerd. 

bikedag mountainbike mtb reizen clinic


Gezellig middagprogramma

Bij terugkomst was er de mogelijkheid om te douchen of te lunchen van de kaart van Routiers. Verder waren onze partners en natuurlijk ook onze eigen Vasa Shop, met een aantal producten aanwezig. 

bikedag mountainbike mtb reizen clinic

Voor informatie over de reizen kon je terecht bij Sidney, Rick of Marcella en Antoinette. Bij laatstgenoemde kwamen alle deelnemers langs om hun Vasa kalenders op te halen. Wij zijn erg benieuwd of deze kalender bij jullie een mooie plaats heeft gekregen… Het belangrijkste van het middagprogramma was natuurlijk de gezelligheid en gezellig dat was het zeker!

bikedag mountainbike mtb reizen clinic

Al met al een erg leuke dag, waar wij nog lange tijd positief op terug zullen kijken. Wij hopen dat jullie dit net zo hebben ervaren als wij. 

We willen iedereen die erbij was bedanken voor jullie aanwezigheid! Geniet nog even na met de afterovie:

 

 


 

Sportieve groeten namens het Vasa Sport team.