Zo beleefde Lukas zijn eerste Vasa reis

Zaterdag 24 augustus was het dan zover, mijn allereerste reis met Vasa Sport.

lukas


Ik fietste altijd al veel maar heb de laatste twee maanden echt naar deze vakantie toe getraind. Voor mij allereerste racefiets vakantie wist ik niet wat ik moest verwachten en of mijn niveau goed genoeg was.

Bij aankomst in het Hotel Golingen in Golling an der Salzach werden we ontvangen door Marco en Nick van Vasa Sport. Alles was goed geregeld en aan het einde van de dag hadden we een gezamenlijke infietsronde. Na het avondeten hadden we een briefing voor de gehele reis inclusief het programma voor de volgende dag.

De reis is mij persoonlijk erg goed bevallen de professionaliteit en ervaringen van Vasa Sport waren erg goed merkbaar. Zo waren de dagen erg goed gepland en werd er iedere dag een briefing gegeven waarbij ook de omstandigheden zoals het weer werden meegenomen. Tevens kon men routes rijden van allerlei verschillende niveaus maar toch stond de bus voor bevoorrading op centrale punten, de routes zijn echt top op elkaar afgestemd!

Hierbij wil ik Vasa Sport bedanken voor de geweldige week in het mooie Salzburgerland en ik kijk uit naar mijn volgende reis!


Ook met Vasa Sport een fietsavontuur beleven?

Bekijk ons reisoverzicht van fietsreizen of neem contact met ons op voor reisadvies. Bel naar 0343 56800 of stuur een mail naar reizen@vasasport.nl