Goud voor Ittmann en Van der Rhee op NK Marathon

Op zondag 22 februari vond het NK Marathon klassiek plaats in het Thüringer Wald. Vasa Sport was goed vertegenwoordigt en met succes!
Machiel Ittmann en Anna van der Rhee behaalden goud op het NK Marathon (30 km klassiek langlaufen)!

Onze winnaars!

Heren

Bij de Heren haalt Machiel zijn 3e gouden medaille dit jaar en neemt hij revanche op de Marathon Skating waar hij 2e werd achter Max Teeling.
Nu won hij met ruim verschil van Herman Hofs, klassieks specialist en specialist op het lange werk. Jos Verest werd toch wel enigszins verassend derde en versloeg kanshebber en marathoncrack Leo Lansbergen. Leo won vorige week nog een Euroloppet marathon in zijn leeftijdscategorie.

Heren podium:
1. Machiel Ittmann
2. Herman Hofs
3. Jos Verest

Dames

Bij de dames maakte Anna van Rhee het kwartet compleet en won de 4e gouden NK medaille van het seizoen. Ze werd ook nog eens derde in het internationale veld.
Tosca skiede een stabiele race en werd 2e. Spannender was het om de derde plaats. Nicole de Wit lag bijna de hele wedstrijd op de brons maar op de laatste klim had Anja Verdiessen nog goede grip. Ze passeerde Nicole pakte de bronzen medaille.