18e Kromme Rijn Loppet

Op zaterdag 31 oktober stond er een groep van 103 personen bestaande uit Rolskiërs, Cross-skaters en Nordic walkers aan de start van de 18e Kromme Rijn Loppet.
Bij Vasa Sport in Cothen start het winterseizoen jaarlijks met de toertocht over verschillende afstanden. De tocht bestond dit jaar uit de afstanden 10, 19, 30 en 65 kilometer.

18e KRL

Genieten

Rolski Vasa Sport

De weersomstandigheden waren fantastisch: het zonnetje scheen volop, de temperatuur was aangenaam en ook de paden lagen er prachtig bij. Vooraf aan de start was de prijsuitreiking van de MarathonCup 2014/2015. Anja Verdiesen reikte deze prijzen uit en presenteerde direct het nieuwe Langlauf Magazine die o.a te verkrijgen is bij Vasa Sport. Na de uitreiking startte juf Anna enthousiast met de warming-up. Hierna gaf Marco het startschot en konden de deelnemers aan hun tocht beginnen.

Glühwein en een medaille bij de finish

Rolski Vasa Sport

Bij terugkomst stond de koffie, thee, koek, appel en natuurlijk de glühwein klaar en begon de Vasa Sport Winteropening! De opening is nuttig om weer lekker met elkaar bij te kletsen en na te vragen wat iedereen gaat doen aankomende winter. 

Daphne, Esther en Maaike stonden bij binnenkomst klaar om de rollers een medaille te overhandigen en op de finishfoto te zetten. 

Van de KRL-film is meteen werk gemaakt, hij is te bewonderen op onze facebookpagina
Heb je geen facebook? Kijk dan even op onze shoppagina. Daar vind je een overicht van de de facebook berichten, inclusief het filmpje.
 

Bekijk hieronder de diashow. Ondersteunt je Browser geen flash player? Bekijk dan de foto's op het Picasa webalbum.

 

 

 

Unknown Object