Kennismakingsles Rolski Skating

Ontdek of rolskiën wat voor je is

Maak kennis met rolskiën op een moment dat het jou schikt. Om veilig en plezierig te kunnen rollen moet je de juiste technieken beheersen.
Tijdens de kennismakingsles komen verschillende technieken aan bod en krijg je les van een gediplomeerde instructeur of trainer met veel ervaring. De inhoud van de privéles wordt afgestemd op jouw/jullie wensen.

Datum:

Datum op aanvraag

Vanaf:

€ 20,-

Te boeken vanaf aantal personen:

1

Maximaal aantal deelnemers:

5
Klassiek
Skating

Beschrijving

Rolski is in de jaren ‘50 ontstaan als trainingsvorm voor het langlaufen, maar inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige sport met wedstrijden en toertochten. Het 'vlakke' Nederland leent zich met zijn veel fietspaden en rustige B-wegen uitstekend voor het maken van tochten. Het asfalt hoeft niet zo glad te zijn als voor skaten en skeeleren. Er zijn ook rolski’s die geschikt zijn voor het rollen op schelpen- en gravelpaden.

Rolskiën doe je echter niet zomaar. Om veilig en plezierig te kunnen rollen moet je de juiste technieken beheersen.
De volgende technieken worden tijdens de les behandeld:

  • schaatsen zonder stokken
  • 1-2 techniek
  • 1-1 techniek
  • bochten maken
  • remmen


De inhoud wordt natuurlijk afgestemd op jouw/jullie niveau. Na deze les weet je precies wat skating rolskiën inhoudt en ontdek je of deze sport wat voor je is.

Deskundige instructeur
De lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur of trainer met veel ervaring. Vasa Sport is de langlauf- en rolskispecialist van Nederland en je bent dan ook verzekerd van een deskundige en enthousiaste lesgever.

Materiaal
De kennismakingsles is inclusief gebruik van rolski's, stokken, helm en kniebeschermers. Mocht je zelf materiaal hebben dan mag je dat natuurlijk ook gebruiken.

Expert over deze reis!

Rolskiën is een prachtige sport maar je moet het wel even doorkrijgen

Marco
Trainer

Prijzen

Duur: 1 uur
Waar: Doorn (IJs- en skeelerbaan)
Kosten: € 45,- *
*Maximaal kunnen er vier extra mensen meedoen, deze betalen een meerprijs van 13,50 p.p. Dus hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs p.p. wordt.