Op zoek naar een avontuurlijk, uitdagend en gezellig MTB-uitje voor je MTB-club?

Verleg je grenzen met Vasa Sport. Rijd met je clubgenoten een lang weekend trails in België, Luxemburg of Duitsland. Leef je uit op een meerdaagse tocht bij de Mont Blanc. Leer en geniet tijdens een trainingsweek in het MTB-paradijs Livigno. Streep de TransAlp van je bucketlist. Wat jullie als MTB-club ook willen, wij van Vasa Sport maken jullie MTB-avontuur mogelijk. Ben jij de contactpersoon binnen de club die dit aangaat en ben je benieuwd naar de actie? Lees dan verder.

mtb reis clubs groepsreis mountainbike reizen


Zorgeloos mountainbiken

Vasa Sport kan jullie club helpen bij het organiseren van elk MTB-uitje in binnen- en buitenland. Jullie de benen, wij regelen een zorgeloze MTB-reis, inclusief gebied, routes, gids, GPS-routes, vervoer, bagagetransport, hotels, mecanicien, enzovoorts. Jullie gaan op pad met ervaren gidsen die oog hebben voor vaardigheden en techniek. 
Alles wat jullie zelf willen doen en regelen, is prima, dat scheelt in de kosten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld zonder gids en met onze GPS-routes de trails rijden. Of zelf voor het vervoer zorgen. Speciale wensen, uitdagingen, dromen? Wat ons betreft komen ze uit: wij helpen jullie graag met MTB-maatwerk
 

11 november Vasa Bikedag: alle info en neem je MTB mee!

Wij nodigen jullie MTB-club uit voor onze Vasa Bikedag op zondag 11 november aanstaande. Maak kennis met onze avontuurlijke MTB-reizen en clinics én met onze enthousiaste gidsen, reisleiders en medewerkers. En neem je MTB mee, want we gaan met beginners en gevorderden de bossen in. We starten om 09:00 uur en omstreeks 16:00 uur weten jullie alles over onvergetelijke MTB-avonturen met je teamies. Alle informatie over de Vasa Bikedag 2018 vind je op de website.
 

3 gratis tickets voor jullie MTB-club

De kosten voor de Vasa Bikedag bedragen €15 per deelnemer. Ons speciale aanbod voor jullie club is: drie gratis tickets. Meld jullie club en deelnemers via e-mail aan vóór 8 november en jullie zijn verzekerd van een leuke MTB-dag boordevol inspiratie.

Fiets met ons mee!

Met sportieve groet,

Sidney Teeling en Marco Puik


P.S. Na afloop staan er twee hogedrukspuiten voor jullie klaar, zodat de MTB's schoon zijn voor de volgende rit.