Korting voor fietsers op langlaufreizen!

Omdat langlaufen voor fietsers zo’n goed en leuk trainingsalternatief is voor in de winter, lijkt het je misschien wel wat om eens mee te gaan op een langlaufreis.
Je fiets mag je dan thuis laten, want dat is niet zo’n goed middel om te trainen in de sneeuw. Je kan beter langlaufski’s gebruiken waarmee je met de juiste techniek als een speer over de sneeuw glijdt. Wij leren het je graag en jij als fietser krijgt € 15,- of € 35,- korting bij het boeken van een langlaufreis. Lees hieronder hoe je in aanmerking komt voor de korting en welke reis bij jou past.

Een mountainbike is niet zo handig in de sneeuw

Welke reis past bij mij?

Ga je voor de eerste keer langlaufen of heb je nog niet zo veel ervaring? Geen probleem. Dan zijn de 'tochten en lessen' langlaufreizen de beste keus voor jou. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs krijg je de juiste technieken aangeleerd die je direct toepast tijdens de tochten. De langlauftechnieken zijn niet de makkelijkste, maar heb je ze eenmaal onder de knie dan komt het ten goede aan je training in de winter.

Voor de avonturiers onder ons hebben we de Back Country reizen. Je trekt je eigen spoor door de ongerepte sneeuw tussen besneeuwde bossen en open weides. Ervaring of niet, het maakt niet uit. Want op de Back Country cursussen leren we je de fijne kneepjes van het vak zodat jij lekker in de sneeuw kan trainen voor het fietsseizoen.

Ben je al een ervaren langlaufer? Dan vind je jouw reis waarschijnlijk tussen de langlauf 'trainen & marathon' reizen waar trainen en deelnemen aan wedstrijden centraal staan.

Ski Vasa Sport


Hoe profiteer ik van de korting?

Heb jij in 2014 of 2015 deelgenomen aan een fietsreis? Dan profiteer jij van:

€ 15,- korting als je een langlaufweekend bij ons boekt.

€ 35,- korting als je een langlaufweek bij ons boekt.

 

Bekijk onze langlaufreizen en profiteer van de korting speciaal voor fietsers. Stuur nadat je hebt geboekt even een mail naar reizen@vasasport.nl en wij zorgen ervoor dat je een creditnota krijgt voor het kortingsbedrag. 

 

Ga jij mee trainen in de sneeuw?