Rolski privéles

Leer rolskiën of verbeter je techniek

Wil jij leren rolskiën/langlaufen of je techniek verbeteren? Tijdens de rolski privéles verbeter je de technieken van het klassiek of skating langlaufen en de specifieke remtechnieken.
Met het rolskiën kunnen we je goed voorbereiden op de sneeuw. De ervaring leert dat degene die op rolski's heeft getraind het in de sneeuw makkelijker afgaat. Lees wat de mogelijkheden zijn voor de inhoud van de lessen.

Datum:

Datum op aanvraag

Vanaf:

€ 30,-

Maximaal aantal deelnemers:

5
Niveau
Geel Absolute beginner
Groen Beginner
Blauw Gevorderd -
Rood Gevorderd +

 

Klassiek
Skating

Beschrijving

De lessen kunnen we volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Je kunt kiezen tussen een privéles skating of klassiek. Er zijn voor beide technieken verschillende onderdelen die in de lessen aan bod kunnen komen. Voor skatinglessen kunnen bijvoorbeeld de volgende technieken aan bod komen:

  • 1 - 2 pas
  • 1 op 1 pas
  • klimpas 
  • Schaatsbochten maken. 

 


Bij de klassieke techniek zijn er weer andere onderdelen die we kunnen behandelen, denk onder andere aan: 

  • diagonaalpas
  • dubbelstoktechniek
  • dubbelstok met beenafzet (stapbocht en schaatsbocht)
  • remmen (gestapte ploegrem en bermstop)
  • afdalen

 

's Avonds bleven we maar herhalen hoeveel we hadden geleerd. En de oefeningen werden nog eens uitgevoerd in de woonkamer. Een geweldige les dus. Bedankt! ~  Rob

 

Deskundige Vasa Sport trainer
De lessen worden gegeven door onze instructeurs Machiel, Anna, Marco, Jacomina en/of Eelje. Vasa Sport is de langlauf- en rolskispecialist van Nederland en je bent dan ook verzekerd van een deskundige en enthousiaste lesgever. 

Lesduur
De les duurt ongeveer 2 uur. Je kunt les krijgen met behulp van video-analyse zodat je zelf kunt zien wat je technisch kunt verbeteren.

Locatie
We kunnen privélessen verzorgen in Cothen* of in Assen.

* In overleg kan de les ook plaatsvinden in Doorn. Met ervaren rolskiërs gaan we liever naar Doorn, zodat we het klimmen en afdalen goed kunnen leren.

Materiaal
De lessen zijn exclusief gebruik van rolski's, stokken, helm en kniebeschermers, maar voor € 10,- huur je dit er eenvoudig bij. Mocht je zelf materiaal hebben dan mag je dat natuurlijk ook gebruiken.

Expert over deze reis!

Rolskiën is een prachtige sport maar je moet het wel even doorkrijgen

Marco
Trainer

Prijzen

De prijs voor de eerste persoon is € 69,-. Maximaal kunnen er vier extra mensen meedoen, deze betalen een meerprijs van € 20,-  p.p. Bij 5 deelnemers wordt het dus € 69,- + 4x € 20,- p.p. extra, omgerekend € 30,- p.p.