3 nieuwe MTB reizen in 2018

Nieuwe reizen, nieuwe avonturen. Hieronder geven we je een kleine ‘sneakpreview’ met wat je kan verwachten!

1: MTB-ronde in Italië

Rick en Sidney zijn vorige week wezen verkennen voor een nieuwe MTB-ronde in Italië. Het gebied waar het om gaat is zeer populair bij mountainbikers. Dat is eigenlijk best gek, want heel veel paden zijn er niet fietsbaar. Daarom zijn we wat verder weg van de bekende hotspots gaan zoeken en hebben daar goed fietsbare trails gevonden in fantastische landschappen. Zo is er weer een fantastische ronde ontstaan, die zeker op gelijke hoogte kan staan met de Giro Dolomiti en Giro Stelvio! Qua conditie en techniek past de reis ook in dat rijtje.

MTB reis nieuw


2: Ronde tussen indrukwekkende bergmassieven in Oostenrijk

Met deze reis beantwoorden we de veel gehoorde vraag naar weer eens een reis met huttenovernachtingen, zoals bij de Giro Dolomiti en de Hutten TransAlp Ramsau-Tarvisio. Het is een zeer goed fietsbare ronde geworden in een prachtige omgeving, voor de niveaus groen, blauw en rood. Tel de onvergelijkbare sfeer van de huttenovernachtingen op bij het fietsplezier overdag en je hebt een fantastische fietsweek.

MTB reis nieuw


3: Nieuw MTB-weekend

Met dit nieuwe weekend sluiten we aan bij het concept van het Wuppertal trails weekend. Dit houdt in: een 3-daagse trekking met start bij een camping. Van deze startplaats fiets je naar een comfortabel hotel. De dag erna fiets je vanuit dit hotel een ronde. De laatste dag eindig je weer op de startplaats. Het voordeel van dit concept is dat je niet steeds je spullen hoeft in te pakken en dat de reis toch het karakter heeft van een trekking.

De reis presenteren we op de Bikedag, maar we verklappen alvast dat we hier nog niet eerder een reis hebben georganiseerd. Het werd wel hoog tijd, want de trails op de flanken van dit rivierdal vormen de hoofdmoot voor een prachtige tocht.

MTB reis nieuw


Lijkt één van deze reizen jou wel wat? Geef je interesse, voorkeursdatum en eventueel andere wensen aan ons door via de onderstaande link. Doe dit vóór 15 oktober zodat we voldoende tijd hebben om alle input te verwerken voor het reisprogramma 2018.

Geef je interesse door >>


Op 12 november op de Vasa Bikedag presenteren we de reizen en krijg je alle informatie. Nog geen ticket?
Koop je ticket hier >>

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en aanbiedingen

Schrijf je in voor (één van) onze nieuwsbrieven en je ontvangt al het laatste nieuws, mooie aanbiedingen en de beste tips automatisch in je mailbox.

Inclusief tussenvoegsels