MTB-cursus week Ischgl

Week met cursus en tochten vanuit standplaats

Na deze week in de Alpen zijn je MTB skills flink verbeterd en zijn je grenzen verlegd, zodat je nog meer geniet van het biken. Ga je mee?
De instructeur leert je soepel bochten rijden, remmen, drops nemen zonder over de kop te slaan, gecontroleerd afdalen en meer. Het geleerde pas je direct toe tijdens de tochten die je maakt in Ischgl. Hier ligt een groot netwerk aan trails op je te wachten. Bovendien zijn alle liften in Ischgl en Samnaun inclusief. Zo kun je nog meer oefenen en bij de tochten ook makkelijker naar een ander dal. Dus wil jij graag in de Alpen fietsen, maar weet je dat je skills daarvoor nog niet voldoende zijn? Dan is dit je kans!

Datum onder voorbehoud. Wil je als eerst weten als de datum definitief is en er geboekt kan worden? Laat het hier weten.

Reisdatum:

11-07-2020 t/m 18-07-2020

Maximaal aantal deelnemers:

14

Reislevel:

4/10

Niveaugroepen op deze reis:

Niveaugroepen mountainbikereizen
Niveau Afstand Hoogtemeters
Groen 40-60 km 1000-1300
Blauw 50-75 km 1400-1800
Zwaarte conditie
Technisch
Loopstukken

Reisbeschrijving

Samen met andere bikers op pad over de prachtige trails in Ischgl en omgeving. Je wordt begeleid door een Nederlandstalige instructeur van Vasa Sport. Hij schoolt je fietstechniek en neemt je mee op prachtige tochten.

Het programma is een heerlijke combinatie van lessen en tochten. Zo breng je het geleerde in de praktijk en merk je hoe snel je skills verbeteren. MTB'en wordt leuker en leuker! Na een dag fietsen, genieten we na het op het terras met een drankje.

Vooral de kennis van Jeroen en Henk hielpen enorm bij moeilijke stukken. - Marlies

Pluspunten

  • Je verbetert je fietsskills tijdens de technieklessen en tochten
  • Je krijgt les van een Nederlands sprekende instructeur
  • De Vasa Sport gids neemt je mee over heerlijke singletrails en paden
  • Je kan een rustdag inplannen
  • Je verblijft heel de week in een comfortabel hotel

Expert over deze reis!

Een week lang aan je techniek werken en ook nog eens de mooiste afdalingen in het hart van de Alpen kan rijden.

Paul de Vries
Reisleider en instructeur
Op de meeste reizen kom je met je eigen auto naar de startlocatie. Je fietst vervolgens langs de etappeplaatsen en slaapt in comfortabele pensions en hotels. Bij boeking geef je een voorkeur voor de kamer aan. De keuzes hebben we op een rijtje gezet.
Voor elke sportieve fietser hebben we een passende reis zodat je op je eigen tempo en niveau kan fietsen. Om een goede keuze te maken werken we met een indeling in niveau's en moeilijkheidsgraden qua conditie en techniek.
Boeken is in een paar klikken geregeld. Lees de reisinformatie op de website en klik op de oranje knop ‘Boek deze reis’. De boekingspagina opent zich en dan wijst de rest zich eigenlijk vanzelf.
Graag helpen we je met de voorbereiding, zodat je elke fietsdag optimaal geniet van de mooie routes. Check onze tips, adviezen en handige linkjes over trainen, materiaal, voeding, paklijst en GPS.

Datum onder voorbehoud. Wil je als eerst weten als de datum definitief is en er geboekt kan worden? Laat het hier weten.