Maatwerk voor groepen

Wintersport voor jouw groep op maat gemaakt

Wil je met een groep heerlijk naar de sneeuw? Vertel ons je wensen en we stellen jouw ideale wintersport samen. Kies voor een programma met één skidiscipline of combineer verschillenden sneeuwsporten. Downhill-snowshoeing, X-adventure skiën, telemarken, rodelen, langlaufen, het kan allemaal.
Stuur een mail naar reizen@vasasport.nl of bel naar 0343 562800. We helpen je graag verder.
 

3 varianten voor groepen:

 
1. Sluit aan bij een reis uit het vaste programma.
Je kiest een reis uit het vaste reisprogramma Bestaat je groep uit maximaal 8 personen dan kun je direct online boeken. Als je uit 9 personen of meer bestaat dan kun je aanmelden via een groepsboekingsformulier. Vraag deze aan via de e-mail.
 
2. Kies voor een maatwerkreis uit ons programma
Onder de knoppen Ski reizen, Langlaufen en Buiten de sporen vind je ook maatwerkreizen. Lees de informatie en klik op de knop offerte. Wij maken de reis voor je passend. Heb je andere wensen of ideeën? Maak ze kenbaar en stuur een e-mail. We nemen dan contact op om gezamenlijk jouw ideale wintersport samen te stellen.

3. Zoek je alleen verblijf? Wij heten je van harte welkom in Oostenrijk
Vasa Sport beheert in het prachtige Oostenrijkse bergdorp Werfenweng een groepsaccommodatie, het Deublerheim. Een perfecte locatie voor een wintervakantie in het hart van het Salzburgerland.
lees meer over het Vasa Home >>