Langlaufweek skate Toblach

8-daagse langlaufweek skate met lessen en tochten in en vanuit Toblach

Wil je de skate techniek goed onder de knie krijgen en snel stappen maken? Dan is deze combinatie van lessen en tochten de reis die je zoekt.
De hele week ga je aan de gang met de skatetechniek. Je techniek is nooit zo snel vooruit gegaan. Het mooie is dat je direct kan genieten van je vooruitgang, want je maakt schitterende tochten. Het Südtiroler Pustertal en de vele prachtige zijdalen lenen zich uitstekend voor mooie skating-tochten. Bijna nergens in de Alpen is zo’n mooie net van loipes.

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.

Reisdatum:

09-02-2019 t/m 16-02-2019

Maximaal aantal deelnemers:

16
Zwaarte conditie
Comfort & Luxe
Klassiek
Skating

Reisbeschrijving

Meer informatie volgt binnenkort

Iedereen heeft zijn voorkeur wat betreft verblijf en dus zijn er meerdere opties waaruit je kan kiezen. Je reist op basis van eigen vervoer naar de bestemming.
Boeken gaat heel simpel en in 7 eenvoudige stappen. De basis is het programma en daarna kies je uit de opties: materiaal, extra's en verblijf.
Je wilt op je eigen tempo langlaufen. Daarom kies je uit de niveaugroepen groen, blauw, rood en zwart. Bij elke reis geven we aan welke niveaus er zijn. Zo weet je of de reis bij je past.
We verhuren alle benodigde materialen voor langlauf- en buiten de sporen reizen. De Vasa Shop is niet voor niets dé langlaufspecialist van de Lage Landen! Bij het boeken van de reis, boek je de benodigde set er eenvoudig bij.

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.