Langlauf Trekking Sumava

6-daagse langlauftrekking in de Tsjechische Sumava

Langlaufen in Sumava leent zich perfect voor een trektocht. Wie hier nog nooit is geweest zal versteld staan van de schoonheid van dit gebied met een enorm netwerk aan loipes.
De loipes slingeren over prachtige open hoogvlaktes met soms groepen loofbomen en dan weer door dichte bossen met naaldbomen. Het lijkt vaak of je in Scandinavië bent, maar toch ben je gewoon in Midden Europa! Terwijl jij met een dagrugzakje langlauft, brengen wij je bagage naar de volgende overnachtingsplaats. Zo kun je optimaal genieten. 

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.

Reisdatum:

10-02-2019 t/m 17-02-2019

Maximaal aantal deelnemers:

10
Zwaarte conditie
Comfort & Luxe
Klassiek
Skating

Reisbeschrijving

Meer informatie volgt binnenkort

Iedereen heeft zijn voorkeur wat betreft verblijf en dus zijn er meerdere opties waaruit je kan kiezen. Je reist op basis van eigen vervoer naar de bestemming.
Boeken gaat heel simpel en in 7 eenvoudige stappen. De basis is het programma en daarna kies je uit de opties: materiaal, extra's en verblijf.
Je wilt op je eigen tempo langlaufen. Daarom kies je uit de niveaugroepen groen, blauw, rood en zwart. Bij elke reis geven we aan welke niveaus er zijn. Zo weet je of de reis bij je past.
We verhuren alle benodigde materialen voor langlauf- en buiten de sporen reizen. De Vasa Shop is niet voor niets dé langlaufspecialist van de Lage Landen! Bij het boeken van de reis, boek je de benodigde set er eenvoudig bij.

Deze reis is (nog) niet te boeken. Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend vooraanmelden. Dan laten we je weten als de reis te boeken is en kun je dit met voorrang doen.