Bikeclinic collega's Henk

Een groep van 8 collega's / vrienden hebben deelgenomen aan een Bike Clinic op de Utrechtse heuvelrug.
Vasa Sport instructeur Thijs ontving de groep met koffie en thee. Zodra de eerste spatjes regen klaar waren met vallen startten wij de clinic. Na uitleg over de fietsen gingen we op pad. onderweg kwamen we verschillende obstakels tegen en leerde men alles over het schakelen, bochten, afdalen, in een groep fietsen, stijgen, enz.
 

MTB

 Valpartij

Helaas ging Bob al snel hard onderuit. Gelukkig viel het achteraf allemaal mee, maar de clinic zat er voor hem wel op. In plaats van fietsen werd het zitten in het zonnetje, op het terras. Een collega offerde zich vrijwillig op om bij hem te zitten. De bediening aldaar had het zwaar!

Doorfietsen en sur place

De rest van de groep ging door, even het gevoel oppakken en al snel stonden we voor een nieuwe uitdaging. een leuke afdaling met gaten links en rechts. Dus op zoek naar het juiste pad. De meeste vonden het geweldig, anderen wat onwennig. De 2e keer afdalen ging veelal soepeler en sneller. Onderweg werd de groep getest op fietsbehendigheid door het sur-place spel. Wie blijft het langst op de fiets, pas op want je collega's proberen je van de fiets te rijden.
Weinig gingen er af, maar het parcours werd steeds kleiner dus spannender.

Aan het eind een afdaling door het zand, na even slikken was het gaan.. onderaan de groepsfoto. Rustig terugfietsend naar huis waar de groep compleet werd en we afscheid namen van elkaar. Na bellen met Bob bleek het goed met hem te gaan, stijf dat wel. Bob sterkte met het herstel en hopelijk ben je snel weer op de fiets.

Ondersteunt uw browser geen flash player, kijk dan in het Picasa webalbum.

 

Unknown Object