8 redenen waarom het langlaufweekend in de sneeuwhal zo populair is

Of je nu een beginnende of ervaren langlaufer bent maakt niet uit. Dit weekend is voor iedereen geschikt, want voor elk niveau hebben we een passend programma. Dit is één van de redenen waarom het weekend zo populair is, maar er zijn er meer:

Sneeuwhal weekend Oberhof

 

  1. Je bent 100% verzekerd van sneeuw.
  2. Oberhof ligt relatief dicht bij huis. Vanaf Utrecht is het slechts 5 uur rijden.
  3. We bieden programma aan voor elke techniek. Je kiest zelf aan welke je gaat werken: klassiek, skating of een mix van beide.
  4. Je leert of verbetert je techniek vóór de winter begint. Je legt dus een heel goede basis waar je de rest van de winter van profiteert.
  5. Vanwege de combinatie van trainingen, video-analyses en direct oefenen zal je merken dat je in het weekend snel stappen maakt.
  6. Je geeft je conditie een boost omdat je drie dagen achter elkaar actief bezig bent in de sneeuw.
  7. Het weekend is een uitstekende gelegenheid om je nieuwe materiaal te testen of te kijken of je materiaal nog wel in orde is voor het winterseizoen.
  8. Misschien wel de belangrijkste: het is gewoon gezellig om met gelijkgestemden een weekend bezig te zijn met deze fantastische sport.

 

Lijkt je dit wat?

Het sneeuwhalweekend is van 3 - 6 november 2022

Bekijk hier de programma's van dit sneeuwhal weekend 

 

Sneeuwhal weekend Oberhof

Duitsland
GER

Techniektraining sneeuwhal

Wil je al voordat de winter begint aan je techniek werken? Klassiek en skating? Dan is deze reis echt iets voor jou. In drie dagen maak je 10 sneeuwuren.

03-11-2022 t/m 06-11-2022

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€378

Duitsland
GER

Skatingcursus sneeuwhal

Ben je gefascineerd door skaten in de sneeuw? Dan is deze reis echt iets voor jou! Tijdens de drie-daagse cursus leer je technieken van het klimmen en het dalen.

03-11-2022 t/m 06-11-2022

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€378

Duitsland
GER

Cursus klassiek Sneeuwhal

Wil je (goed) leren langlaufen voordat de winter start? Dan is dit jouw reis! Tijdens de 3-daagse cursus krijg je maar liefst 5 instructielessen van 2 uur!

03-11-2022 t/m 06-11-2022

Niveaugroepen:    

Bekijken

vanaf
€378